Direct zoeken

Wat is een Serviceabonnement?

Als er iets stuk of verouderd is in je huurwoning, repareert de Alliantie dat vaak. Sommige dingen moet je zelf doen. 

Veel van wat je zelf moet repareren en onderhouden, kan je óók door ons laten doen. Voor 5,55 euro per maand (inclusief BTW) sluit je een Serviceabonnement af. De Alliantie voert dan veel reparaties en onderhoud uit die je anders zelf had moeten doen. In dit overzicht zie je een aantal voorbeelden daarvan.

Het abonnement zorgt er ook voor dat je niet ineens voor onverwacht hoge kosten komt te staan. we schrijven het bedrag elke maand tegelijk met de huur af. 

Voor wie is het Serviceabonnement

Als je bij ons huurt, kun je meestal een Serviceabonnement afsluiten. Ook als je een woning deelt of in een zorginstelling of woongroep woont. Geef bij het aanvragen van een serviceabonnement aan wat je situatie is:

  • Je huurt een kamer en deelt een keuken of badkamer met anderen: elke bewoner kan voor zichzelf een Serviceabonnement afsluiten en bellen voor reparaties;
  • Je woont in een groepswoning of woongroep met één huurcontract. De groep kan samen één Serviceabonnement afsluiten. 
  • Je woont in een groepswoning of woongroep waar elke huurder een eigen huurovereenkomst heeft. Elke bewoner kan een Serviceabonnement afsluiten. Er worden ook werkzaamheden uitgevoerd aan de gemeenschappelijke ruimten.
  • Je woont in een groepswoning of woongroep met een groepsruimte. Voor de groepswoning kan een Serviceabonnement worden afgesloten. Alle bewoners kunnen bellen om reparaties door te geven.
  • Je woont in een zorgwoning of een zorgcomplex. Je hebt zelf geen contract met de Alliantie. De zorginstelling kan een Serviceabonnement afsluiten voor de woning. 
  • Je woont in een zorgwoning of een zorgcomplex en hebt zelf een huurcontract met de Alliantie. je kunt een Serviceabonnement afsluiten, die geldt dan alleen voor uw eigen woning.
  • Je woont in een woning die via een zorginstelling aan je wordt verhuurd: je kunt zelf een Serviceabonnement afsluiten.

Heb je vragen over het Serviceabonnement? Stel ze aan ons via de chat: klik op het tekstwolkje rechtsonder in je scherm.

×

Onze vestigingen